علم جفر

مطلبی که در این پست از سایت www.abjad786.ir سایت دعانویسی ابجد مشاهده میکنید در مورد علم جفر میباشد.

علم جفر

مراد از علم جفر یا علم الحروف علمی است كه به وسیله آن تمامی حوادث عالم تا انقراض عالم مشخص می شود كه صورت كامل و درست این علم اختصاص به ائمّه اطهارعلیهم السلام دارد.

در این مورد باید بگوییم استاد سید محمدعلی حسینی هرگونه خدماتی که در زمینه علوم غریبه به شما عزیزان میدهد با استفاده از محاسبات علم شریف جفر میباشد که دارای سندیت روایی و دینی از اهل بیت (ع) میباشد که این علم معتبر ترین شاخه در علوم غریبه میباشد.

شیخ الطریحی در مجمع البحرین می‏نویسد كه علم جفر و علم جامعه دو كتابی است كه علی‏( علیه السلام) در آن دو كتاب تمامی علوم و حوادث را تا انقراض عالم به طريق علم حروف تهجی و ابجدی با املاء رسول اكرم‏صلی الله علیه و آله نوشته است. تمام امامان معصوم ‏علیه السلام علم جفر را می‏دانند و به آن نگاه كرده به وسیله آن علم حكم می‏ كنند.


آنچه از مجموع روایات ائمه علیه السلام در خصوص علم جفر بر می آید این است که علم جفر مجموعه ای از معارف الاهی است که از طريق رسول خدا صلی الله علیه و آله به حضرت علیعلیه السلام منتقل شده و پس از حضرت علی علیه السلام در اختیار ائمه قرار دارد. قسمتی از این علوم شامل وقایع آينده تا روز قیامت است که به آن علم منایا و بلایا هم گفته می شود.

حروف ابجد عبارتند از: حروف “الف، ب، ج، د، ه، و، ز، ح، ط، ی، ک، ل، م، ن، س، ع، ف، ص، ق، ر، ش، ت، ث، خ، ذ، ض، ظ، غ” که این حروف را با کلمات ابجد، هوز، حطى، کلمن، سعفص، قرشت، ثخذ و ضظغ معرفی می‌کنند. هرکدام از حروف ابجد اعدادی از ۱ تا ۱۰۰۰ را به خود اختصاص می‌دهد. اگر می‌خواهید این کلمات را حفظ کنید می‌توانید از شعر زیر کمک بگیرید:

گان یگان شمر «ابجد» حروف تا «حطی» ‏
چنانچه از «کلمن» عشرعشر تا «سعفص» ‏
پس آنگه از «قرشت» تا «ضظغ» شمر صدصد
دل از حساب جمل شد تمام مستخلص

کلماتی که از حروف ابجد ساخته می‌شوند را در کتاب خزائن مرحوم نراقی این گونه معنی می‌کنند:
ابجد: یعنى بدان، هوّز: دریاب، حطى: نیک فهم کن، کلمن: نگهدار، سعفص: فرومگذار، قرشت: دانا باش، ثخذ: واقف باش، ضظغ: از پیش بدان؛ و می‌گویند این کلمات سریانى هستند.

انواع حروف ابجد
حروف ابجد را به دو دسته‌ی صغیر و کبیر تقسیم می‌کنند که تفاوت آن‌ها در عددی است که به آن‌ها نسبت می‌دهند. ابجد صغیر و ابجد کبیر عبارتند از:
۱. ابجد صغیر
(الف =۱)
(ب = ۲)
(ج = ۳)
(د = ۴)
(ه = ۵)
(و = ۶)
(ز = ۷)
(ح= ۸)
(ط= ۹)
(ی = ۱۰)
(ک = ۸)
(ل = ۶)
(م = ۴)
(ن= ۲)
(س= ساقط)
(ع = ۱۰)
(ف = ۸)
(ص= ۶)
(ق = ۴)
(ر= ۸)
(ش= ساقط)
(ت = ۴)
(ث = ۸)
(خ = ساقط)
(ذ = ۴)
(ض = ۸)
(ظ= ساقط)
(غ= ۴)

۲. ابجد کبیر
(الف =۱)
(ب = ۲)
(ج = ۳)
(د = ۴)
(ه = ۵)
(و = ۶)
(ز = ۷)
(ح = ۸)
(ط = ۹)
(ی = ۱۰)
(ک = ۲۰)
(ل =۳۰)
(م = ۴۰)
(ن = ۵۰)
(س = ۶۰)
(ع = ۷۰)
(ف = ۸۰)
(ص = ۹۰)
(ق = ۱۰۰)
(ر = ۲۰۰)
(ش = ۳۰۰)
(ت = ۴۰۰)
(ث = ۵۰۰)
(خ = ۶۰۰)
(ذ = ۷۰۰)
(ض = ۸۰۰)
(ظ = ۹۰۰)
(غ = ۱۰۰۰)

حال اگر فردی بخواهد عدد ابجد اسم یا لغتی را پیدا کند باید اعداد مربوط به حروف آن لغت را با یکدیگر جمع کند. مثلا اسم حسن طبق ابجد ۱۱۸ می‌شود:
ح = ۸
س = ۶۰
ن = ۵۰
حسن = ۱۱۸ (۸ + ۶۰ + ۵۰)

برای حروف فارسی (گ – چ. – پ. – ژ) یا ارزش صفر به آن‌ها داده می‌شود یا ارزش برابر با حروف مشابه (گ «ک» =۲۰ – چ «ج» =۳ – پ «ب» =۲ – ژ «ز» =۷) به خود می‌گیرند و یا به حرف «گ» ارزش دو حرف «ک»، به حرف «چ» ارزش سه حرف «ج»، به حرف «پ» ارزش سه حرف «ب» و به حرف «ژ» ارزش سه حرف «ز» داده می‌شود.

خواص و کاربرد‌ حروف ابجد
در قرن‌های گذشته از علم اعداد وحروف بسیار استفاده می‌کردند. به همین خاطر نگارش‌های به جا مانده از بابلیان و مصریان مثل حساب‌های نجومی و تقویمی، همه به حروف ابجدی است.
برخی از حاکمان قدیم معتقدند که هر کدام از این حروف دارای خواص و کمالاتی هستند و چنین گفته‌اند که حرف به منزله جسد است، و عدد به منزله روح. یعنی برای مثال بین دو کلمه‌ای که دارای عدد واحدی هستند، ارتباط خاصی می‌توان تصور کرد.
امروزه خواص و کاربرد حروف ابجد بیشتر به مسائلی مثل طالع بینی و برخی دیگر که در ادامه ذکر می‌شود،‌مربوط است. البته توجه کنید که برخی این حروف و اعداد را قبول داشته و به آن معتقدند، ولی برخی دیگر اعتقادی به حروف ابجد و خواص آن ندارند.

کاربرد‌ حروف ابجد در شماره گذاری
صفحه‌های مقدمه‌ی بعضی از کتاب‌ها را با این عدد‌ها شماره‌گذاری می‌کنند.

شما عزیزان برای محاسبه در موارد مختلف و هرگونه سوال در این زمینه و مشاوره میتوانید با شماره درج شده در سایت دعانویسی ابجد با سید محمدعلی حسینی کارشناس علم شریف جفر تماس بگیرید.

درباره admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با استاد